خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش آلو و اسفناج

مواد لازم
گوشت گوسفند نیم كیلو
اسفناج یك كیلو
آلو برقانی150 گرم
پیازسرخ شده 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج به مقدار كافی
نمك و فلفل به مقدار كافی
طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم و كمی تفت می دهیم. سپس آن را همراه با 2 لیوان آب، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم. اسفناج را بعد از پاك كردن، كمی خرد می كنیم و در روغن تفت می دهیم.
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه كرده و صبر می كنیم تا خورش با ترشی و نمك وفلفل جا بیفتد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,029,376