خدمات تلفن همراه
آشپزی - پلو لوبیا سبز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج3 پیمانه
لوبیا سبز1 پیمانه ( خرد شده )
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت پخته یا بخار پز سه چهارم پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
ادویه دلخواه به مقدار لازم
زعفران دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید .
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و بعد لوبیا سبز خرد شده را همراه با نخود فرنگی و سیب زمینی خرد شده و ذرت از قبل پخته شده داخل تابه بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ لوبیا و سیب زمینی تغییر کند .
گوجه را فیله و خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
کمی نمک و ادویه (شامل پودر سیر، دارچین، فلفل، زردچوبه، زعفران یا هر نوع طعم دهنده دیگر) داخل مواد بریزید و با شعله متوسط حدود 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و قدری آب گوجه کشیده شود.
دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید، درب تابه را ببندید و 20 دقیقه زمان برای طبخ مواد در نظر بگیرید .
برنج را طبق دستورات قبلی آبکش کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود و آب اضافی آن چیده شود.
بعد از طبخ کامل مواد و کشیده شدن آب اضافی آن، حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود .
به اندازه یک کفگیر از مایه را جدا کنید و در جای گرمی نگه دارید .
کف قابلمه متناسب با اندازه مواد، مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بندازید، یک لایه از برنج آبکش شده بریزید و کمی دارچین و ادویه پلویی روی آن بریزید، یک لایه از مایه آماده روی پلو بریزید و اینکار را تکرار کنید تا هم برنج و هم مایه تمام شود.
( لایه آخر را با برنج ساده بپوشانید ) قدری زعفران دم شده و دارچین و ادویه روی لایه آخر بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید تا پلو بخار کند، به اندازه نصف استکان مخلوط آب جوش و روغن را روی سطح پلو بریزید و بعد از اینکه پلو بخار کرد، آن را دم بگذارید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید.
حدود یک ساعت و نیم برای دم کشیدن پلو زمان لازم است .
بعد از دم کشیدن پلو، به کمک کفگیر مواد را داخل قابلمه به آرامی مخلوط کنید و داخل ظرف مورد نظر سرو کنید .
مقدار جدا کرده از مایه را روی پلو بریزید و غذا را سرو کنید .
تلاوت توسط استاد سعید مسلم درباره 19 - مریم از سایت الکعبه با عنوان مریم والقصار وأخر البقرة الحامول 15-9-93
سخنرانی توسط دکتر حسین روازاده درباره زندگی از سایت راسخون با عنوان طب سنتی و تغذیه - ظروف تغذیه 3
مراثی (نوحه) توسط حاج احمد واعظی بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب چهارم محرم 95 - وقتی که فکر می کنم می بینم - واحد جدید
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد شیخ حسین انصاریان بمناسبت ذی الحجه درباره دعای عرفه از سایت اهل البیت با عنوان دعای عرفه - شیخ حسین انصاریان
مناجات توسط حاج رضا بکایی بمناسبت رمضان المبارک درباره مناجات خمس عشر از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات توبه امام سجاد علیه السلام/ مناجات 31 صحیفه سجادیه
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 105 - فیل از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فیل - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت ربیع الاول درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان سید مجید بنی فاطمه - میلاد پیامبر (ص) و امام صادق (ع) - سال 96 - ای روح قالوا بلی یا رسول الله (سرود جدید)
اذان توسط استاد غفاری از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان اخذ اجرت بر واجبات
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان دل مرده ام ز خاک درت زنده می شوم
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 24
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,524,112