خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلو هندی

مواد لازم
فيله ي مرغ 600 گرم
ماست 250 گرم (1 پيمانه)
پياز داغ 2 قاشق سوپ خوري
سير رنده کرده 5 حبه
نمک به ميزان لازم
روغن 100 گرم
پوره ي 2 عدد گوجه فرنگي
زنجفيل تازه ي رنده کرده 1 قاشق سوپ خوري
ادويه ي هندي (گرام ماسالا) 2 قاشق چاي خوري
دارچين 1 قاشق چاي خوري
تخم گشنيز آسياب کرده 1 قاشق چاي خوري
کره 50 گرم
برنج 900 گرم (6 پيمانه)
طرز تهیه
ابتدا تکه هاي مرغ را در ظرف مناسبي قرار دهيد.
حالا ماست، نيمي از پياز داغ، سير و نمک را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد.
بعد در ظرف را بگذاريد و يک شب داخل يخچال نگه داريد.
اينک در قابلمه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد.
آن گاه پوره ي گوجه فرنگي را بيفزائيد و صبر کنيد تا آب گوجه فرنگي بخار شود.
سپس مخلوط مرغ را به آن اضافه کنيد و پس از چند دقيقه، قابلمه را از روي اجاق برداريد.
در تابه ي مناسبي باقيمانده ي پياز داغ، زنجفيل، گرام ماسالا، ادويه ي کاري، دارچين و تخم گشنيز را بريزيد وبه مدت 1 دقيقه تفت دهيد.
حلا برنج را که از قبل خيس کرده ايدآبکش کنيد.
در قابلمه مناسبي نيمي از کره را بريزيد و مرغ، ادويه ها و گشنيز را لابلاي برنج قرار دهيد و اطراف آن را به شکل مخروط جمع کنيد.
قابلمه را روي اجاق بگذاريد و آن را به مدت 30 دقيقه دم کنيد.
اکنون باقيمانده ي کره را بيفزائيد و پس از چند دقيقه، پلو را در ديس مناسبي بکشيد و ميل نمائيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,330,586