خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پلو یونانی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۱ فنجان
فلفل قرمز دلمه ای ۱ فنجان
نخود فرنگی ۲ فنجان
ذرت زرد آب پز ۲ فنجان
قارچ کنسرو شده ۱ فنجان
کالباس ۱۰۰ گرم
آب گوشت ۲ لیتر
آب مرغ ۲ لیتر
روغن ۱۵۰ گرم
پیاز خام خلال شده ۱ فنجان
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
برنج را به دقت می شوئیم و پیاز را با روغن کمی سرخ می کنیم.
برنج را با پیاز چند تفت می دهیم، آب مرغ و زعفران و یک قاشق نمک را داخل برنج می ریزیم می گذاریم در حرارت ملایم برنج پخته شده آب آن کشیده شود.
و یا در فر با حرارت ملایم یک ساعت دم بکشد.
هنگام کشیدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط می نمائیم و کمی کره آب کرده روی آن می ریزیم .
نکته در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,557,967