خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش آلو و قیسی

مواد لازم
1عدد متوسط مرغ
150 گرم آلو
150 گرم قیسی
یك دوم قاشق چایخوری زعفران سائیده
3 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
یك دوم استكان آب لیمو یا آب نارنج
دو یا سه قاشق غذا خوری شكر
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
یك دوم فنجان زرشك
به میزان كافی نمك
طرز تهیه
مرغ را پس ازپاك كردن به چند قسمت تقسیم و در روغن كمی سرخ می كنیم و با 2لیوان آب و پیاز سرخ شده و كمی نمك با حرارت ملایم می گذاریم، پخته شود. آلو و قیسی را در1قاشق غذاخوری روغن، كمی سرخ كرده، رب گوجه فرنگی و زعفران حل شده را به مرغ اضافه می كنیم و می گذاریم خودش جا بیافتد.
مقدای مانده به جا افتادن خورش شكر را به آن اضافه می كنیم. زرشك شسته شده را با یك قاشق غذا خوری روغن تفت می دهیم و روی خورش را با آن تزئین می كنیم.
خواص
این خورش برای كسانی كه دچار یبوست هستند، غذای مناسبی است. آلو برای درمان بیماران مبتلا به رماتیسم، نقرس و تصلب شرائین و بیشتر از همه یبوست و بواسیر مفید است. مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است زیرا آلوی خام، دیر هضم است
قیسی نیز هضم را منظم می نماید و بهترین ضد سم است.قیسی به علت داشتن ویتامینA باعث تقویت مخاط ها، پوست، مو و بینایی می شود. انرژی كل این مقدار خودش 647 كالری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,804,955