خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پلوی لوبیا قرمز(ویژه ی آذربایجان)
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
لوبيا قرمز 200 گرم
گوشت گوساله 400 گرم
پياز 1 عدد
نمک، فلفل، ادويه پلوئي، زردچوبه به ميزان لازم
هويج 3 عدد( 200 گرم)
کشمش پلوئي 50 گرم
برنج 600 گرم
سير رنده کرده 1 حبه
پيازداغ 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
لوبيا را به مدت 12 ساعت بخيسانيد.
سپس در آبکش بريزيد و با آب و قدري نمک آن را بپزيد.
آن گاه گوشت را خرد کنيد و همراه با پياز خرد کرده، زردچوبه، فلفل و 2 پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت بپزد.
حالا هويج ها را خلالي خرد کنيد و در روغن تفت دهيد.
سپس کشمش را بشوئيد و در روغن سرخ کنيد.
اکنون برنج را همراه با نمک بخيسانيد. بعد آن را آبکش کنيد.
سپس برنج را به صورت لايه لايه در قابلمه بريزيد و در ميان برنج مخلوط گوشت پخته، ادويه ي پلوئي، هويج، لوبيا قرمز، کشمش پلوئي، سير و پياز داغ را بپاشيد و در پايان روي برنج زعفران بريزيد و دم کنيد.
اينک برنج را در ديس مناسبي بکشيد و ميل کنيد.
نکات
يادآوري در اين غذاي سنتي مي توانيد به جاي گوشت گوساله از گوشت گوسفندي و يا گوشت مرغ هم استفاده کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,776,769