خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلوی منگن

مواد لازم
برنج 2 پيمانه
گوشت بره 100گرم
پياز نگيني خرد شده 1عدد
قارچ خردشده 100گرم
گوجه فرنگي 3عدد
نمک و فلفل سياه مقداري
شويد تازه 50گرم
گردوي خردشده نصف پيمانه
طرز تهیه
برنج را با آب ولرم و نمک به مدت يکساعت بخيسانيد.
سپس بشوييد و آب آن را صاف نماييد.
گوشت قيمه اي ريز شده را در قابلمه اي بريزيد و 2 قاشق روغن اضافه نماييد.
سپس پياز را بيفزاييد و هم بزنيد.
پياز که طلايي رنگ شد، قارچ ها را اضافه کنيد.
آنگاه پوست گوجه فرنگي ها را بگيريد و به صورت ريز خرد کنيد و به گوشت بيفزاييد.
يک پيمانه آب به آن اضافه کنيد.
در قابلمه را بگذاريد و شعله را ملايم نماييد تا گوشت پخته شود.
در قابلمه اي ديگر، برنج را با 3 قاشق روغن تفت دهيد.
سپس نمک و بعد گوشت آماده شده را اضافه نماييد و مقدار متناسب با برنج آب بريزيد و برنج را دم کنيد تا زماني که کاملاً دم بکشد.
در پايان، شويد و گردوي خرد شده را با برنج مخلوط نماييد.
اکنون برنج را در کاسه اي بکشيد و با قاشق چوبي روي آن را فشار دهيد و در ديس مناسبي برگردانيد. مي توانيد روي آن را با گردو و ساقه شويد تزيين کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,799,356