خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خلال پلو

مواد لازم
خلال پرتقال150گرم
خلال بادام 100گرم
خلال پسته100گرم
پياز 2عدد
برنج3پيمانه
شکر 2قاشق سوپخوري
هويج1عدد
آب3پيمانه
کوفته ريزه سرخ کرده به ميزان لازم
کره2قاشق سوپخوري
روغن مايع2قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده3قاشق سوپخوري
نمک به ميزان لازم
طرز تهیه
برنج را بشوييد به همراه نمک بخيسانيد خلال پرتقال را از 2 روز قبل، خيس کنيد و روزي چند بار آب روي آن را عوض کنيد.
وقتي آخرين بار آب آن را گرفتيد، به آن شکر بزنيد و بگذاريد با3 پيمانه آب بجوشد.
سپس آب آن را خالي کنيد و بگذاريد آب آن برود.
خلال پسته و بادام را از 15 دقيقه قبل در آب سرد خيس کنيد و بعد در صافي بريزيد تا آب آن برود.
سپس آنها را روي خلال پرتقال بريزيد.
پياز را نگيني خرد کنيد و با مخلوط روغن و کره تفت دهيد.
هويج را هم از قبل خلالي خرد کنيد و به پياز بيفزاييد تا تفت بخورد.
در انتها، مخلوط خلال پسته، بادام و پرتقال را داخل مواد بريزيد. در اين مرحله، زعفران را نيز اضافه کنيد.
برنج را در آب جوش بريزيد و پس از ري کردن، آن را آبکش کنيد.
سپس مخلوط مواد را لابه لاي لايه هاي برنج بدهيد و آن را دم کنيد.
در صورت تمايل، مي توانيد براي تزيين آن، از کوفته ريزه سرخ شده استفاده کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,808,380