خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - رشته پلوی سمنانی

مواد لازم
برنج آبکش شده4پيمانه
رشته پلويي1پيمانه
مرغ نيم کيلو(تکه هاي اعضاي مرغ را از هم جدا کرده ايم)
پياز نگيني1عدد متوسط
گوجه رنگي نگيني1عدد متوسط
ادويه به ميزان لازم
(شامل نمک،فلفل سياه،زردچوبه،پودر سماق، پودر سير،فلفل قرمز و زيره)
روغن حيواني به ميزان لازم
کشمش داغ براي تزئين
طرز تهیه
برنج را که مي خواهيم برداريم براي آبکش کردن رشته را به آب آن اضافه مي کنيم.
يک قل که خورد برمي داريم و آبکش مي کنيم.
روغن را داخل ماهي تابه مي ريزيم مرغ را داخل آن تفت مي دهيم تا بوي ضخم آن گرفته شود.
ته قابلمه اي که مي خواهيم برنج را دم کنيم مقداري روغن مي ريزيم بعد نان مي گذاريم و بعد روي آن مقداري برنج مي ريزيم.
ادويه جات را به مرغ اضافه مي کنيم مرغها را روي برنج مي گذاريم بقيه مواد همراه مرغ را هم روي مرغ مي ريزيم.
براي طعم دار کردن گوشت مرغ بقيه برنج را روي مواد مي ريزيم و کشمش داغ هم روي مواد مي ريزيم و مي گذاريم 1تا 2 ساعت دم بکشد.
مي توان به جاي پودر سماق از پودر غوره استفاده کرد.
اگر به جاي گوشت مرغ مي خواهيد از گوشت قرمز استفاده کنيد نيازي نيست که آن را تفت دهيد يا آب پز کنيد همانطور خام داخل برنج مي گذاريد اما مدت زمان دم کشيدن را بايد بيشتر کنيد تا گوشت کامل پخته شود.
اگر از ظرف مسي استفاده کنيد هم توي طعم غذا موثر است و هم مدت زمان پخت را کمتر مي کند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,392,853