خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سماق پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج2 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
سماق 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم.
گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم.
قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.
برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می نماییم.
ته قابلمه کمی روغن می ریزیم.
به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم.
مقداری سماق روی آن می پاشیم.
حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم.
تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد.
به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم.
مقداری سماق روی آن می پاشیم.
حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم.
تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد.
در انتها نیز به صورت دلخواه غذا تزئین می نماییم.
برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می توانید، کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,017,084