خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - شیرازی پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج۱ كیلوگرم
مرغ۱ عدد حاوی ۱۵ كیلوگرم یا گوشت بره ۱ كیلوگرم
روغن مایع۲ لیوان
ماست۱ لیوان
زرده تخم مرغ۵ عدد
زعفران ساییده۱ قاشق مرباخوری
زرشك پلویی۱۰۰ گرم
شكر۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته۱۰۰ گرم
خلال بادام۱۰۰ گرم
بادنجان دلمهای۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
طرز تهیه
برنج را همانند تهچین آماده میكنیم، سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست، روغن مایع، زعفران و زرده تخم مرغ ریخته، مخلوط میكنیم و مخلوط را در ظرف دلخواهی كه كف آن را چرب كردهایم، میریزیم و یك ردیف بادنجان میچینیم.
روی آن را یك ردیف خلال بادام، پسته و زرشك میپاشیم، سپس گوشت مرغ را قرار داده، بقیه برنج را كه به صورت ساده است روی آن میریزیم.
از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود، بعد روی ظرف را فویل میكشیم و در طبقه اول با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱ تا ۱۵ ساعت میپزیم.
پس از طلایی شدن ته برنج، آن را از فر خارج كرده و به روی یك سینی دلخواه برمیگردانیم، روی آن را میتوانیم با خلال بادام، پسته و زرشك نیز تزئین كنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,071,756