خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ماش پلو

مواد لازم
برنج4پيمانه
ماش2پيمانه
گوشت مرغ يا مغز ران گوساله 500گرم
پياز سرخ کرده 2قاشق سوپخوري
خرماي سرخ کرده 100گرم
آب 3تا4پيمانه
نمک و زردچوبه و فلفل سياه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
ماش يک پيمانه
برنج 400گرم خيس کرده
روغن هسته انگور3قاشق غذاخوري
پياز يک عددخلالي شده
سير يک قاشق مرباخوري پوره شده
پودر زنجبيل يک قاشق مرباخوري
نمک يک و نيم قاشق مرباخوري
گشنيز يک قاشق غذاخوري ،خرد شده
فلفل سبز قلمي2عددخرد شده
آب به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را بشوييد و خيس کنيد.
سپس به دلخواه مرغ يا گوشت خرد شده را با پياز سرخ کرده، نمک، فلفل سياه و کمي زرد چوبه خوب تفت دهيد.
سپس اجازه دهيد با 3 تا 4 پيمانه آب بپزد؛ به صورتي که در انتهاي پخت، تنها يک پيمانه آب باقي داشته باشد.
ماش را شسته بگذاريد با کمي نمک بپزد (بهتر است از قبل آن را خيس کنيد)
روغن را در قابلمه اي گرم کرده پياز را تفت دهيد تا نرم شود.
سپس حرارت را کم کرده زنجبيل، سير و زردچوبه را به نمک اضافه کرده، يک دقيقه تفت دهيد .
در صورت استفاده از خرما، خرماي هسته گرفته را در کمي روغن تفت دهيد.
ماش را با يک و نيم پيمانه آب بگذاريد بپزد و بعد آن را آبکش کنيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
در قابلمه اي برنج را همراه کمي نمک و زردچوبه بجوشانيد و آبکش کنيد.
سپس ماش را ريخته به طوري که له نشود گشنيز و فلفل سبز و آب را ريخته و بعد از جوش آمدن برنج را ريخته و بگذاريد تا بپزد و آب آن کشيده شود و دم کنيد .
سپس برنج آبکش کرده را با ماش پخته مخلوط کنيد.
کف يک قابلمه کمي روغن بريزيد و مخلوط برنج و ماش را در آن بريزيد و قابلمه را 45 دقيقه روي حرارت ملايم دم کنيد.
مي توانيد اين پلو را با خرماي سرخ کرده يا مرغ و گوشت پخته، سرو کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,392,747