خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مصالح پلو

مواد لازم
برنج ۱۰۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۰۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
ادویه ۲ قاشق سوپخوری
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
پلو را آبکش می‌کنیم و در دیگ می‌ریزیم و لابلای آن ادویه می‌پاشیم.
پلو را مانند چلوی ساده دم می‌کنیم.
بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می‌کنیم با نصف لیوان آبگوشت یا آب ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری روغن آبکرده بعد از گرفتن عرق برنج روی سطح برنج می‌دهیم و پلو را دم می‌کنیم.
پیاز را از رنده ریز رد می‌کنیم و گوشت را با پیاز رنده شده و کمی ادویه و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم.
کمی روغن در تابه متناسبی می‌ریزیم و از گوشت گلوله‌هایی به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد می‌کنیم و با انگشت وسط آن را سوراخ و دو طرفش را در روغن سرخ می‌کنیم .
برنج را در دیگ مخلوط می‌کنیم در دیس می‌کشیم کمی برنج زعفرانی روی آن می‌دهیم و کمی هم کره آبکرده روی برنج می‌دهیم و شامی‌ها را روی برنج می‌چینیم.
ممکن است به تعداد نفرات نیمرو نیز روی برنج به ترتیبی که یکی شامی و یکی نیمرو باشد قرار بدهیم.
ممکن است شامی‌ها را به تعداد بعد از سرخ کردن روی برنج بچینیم و برنج را دم کنیم و موقع کشیدن آنها را برداریم .
وقتی پلو را در دیس کشیدیم به ترتیبی که ذکر شد روی پلو بچینیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,338,991