خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - میگو پلوی ادویه ای

مواد لازم
ميگو 1.5 کيلوگرم
آب مرغ يا آب 5 پيمانه
ادويه Bizhar 2قاشق غذاخوري
پياز حلقه شده 2 عدد متوسط
سيرله شده4حبه
گوجه فرنگي خرد شده5 عدد متوسط
برنج 5 پيمانه
روغن زيتون 2قاشق غذاخوري
پودر ليموعماني1 قاشق چايخوري
فلفل سبز حلقه شده 2عدد
زردچوبه 1قاشق چايخوري
پودر زعفران12 قاشق چايخوري
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
جهت پاک کردن ميگوها پوست و سر آنها را جدا کرده و با ايجاد برشي، رگ سياه ورنگ پشت آنها را درآوريد. ميگوها را شسته و کنار بگذاريد.
مقداري از ادويه Bizhar را روي آنها بپاشيد تا مزه دار شوند.
برنج را در ظرف گودي حدود 10 دقيقه با آب ولرم و مقداري نمک خيس کنيد.
در طي اين مدت نيمي از روغن زيتون را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را در آن تفت دهيد تا قهوه اي طلايي شود، سپس سير را با پياز حدود يک دقيقه تفت دهيد.
دراين مرحله ميگوهاي پاک شده، در ليموعماني، فلفل سبز و زردچوبه را با مقدار مناسبي نمک و فلفل به مواد بيفزاييد و آنها را هم بزنيد تا ميگوها پس از حدوداً يک دقيقه صورتي رنگ شوند.
گوجه فرنگي ها را به مواد اضافه نماييد و حدود 2 دقيقه ديگر با آنها هم بزنيد.
برنج خيس خورده را در آبکشي خالي کنيد و بعد آنر ادر قابمله محتوي مواد ريخته وآب مرغ يا آب را به آن بيفزاييد.
زعفران را در کمي آب جوش خيس کنيد وآن را به هم به مواد اضافه کرده، نمک وفلفل آن را اندازه کنيد و برنج را با ساير مواد در حالي که چند بار آنها را هم مي زنيد با حرارت متوسط بپزيد.
پس از دم کشيدن ونرم شدن، برنج را در طرف موردنظر کشيده، روي آن کره بدهيد و با حلقه هاي ليموترش تازه سرو نماييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,356,026