خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - نوعی ادویه پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
ادويه مخلوط يک قاشق غذاخوري
زرشک2قاشق غذاخوري
خلال بادام يک قاشق غذاخوري
روغنبه ميزان لازم
برنج2پيمانه
مواد لازم براي تهيه مرغ
مرغ يا گوشت300گرم
پيازيک عدد، خرد شده
آب به ميزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
محلول زعفران يک چهارم قاشق مرباخوري
طرز تهیه
مواد ذکرشده براي تهيه ادويه را با هم مخلوط نموده و آسياب کنيد تا مثل آرد نرم شوند.
ادويه مخلوط حاصل بسيار خوش عطر و طعم است.
برنج خيس کرده را آبکش نموده و کف قابلمه روغن ريخته، نيمي از برنج آبکش شده را درآن ريخته و روي برنج ادويه بپاشيد.
به همين ترتيب لابه لا برنج و ادويه بريزيد تا برنج تمام شود و برنج را دم کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد مرغ يا گوشت را هم لابه لاي پلو قرار داده و دم کنيد.
براي تهيه مرغ، آن را با روغن و پيازخرد شده و نمک، فلفل و محلول زعفران بپزيد.
زرشک و بادام خلال شده را با کمي روغن به طور جداگانه تفت دهيد تا براق شود.
درآخر هنگام کشيدن غذا، مرغ يا گوشت را روي پلو قرارداده و آن را با زرشک و خلال بادام تزيين کنيد.
خواص
اين دستور 315گرم کربوهيدرات،80گرم پروتئين، 135گرم چربي، و2795کيلوکالري انرژي دارد.
نکات
ادويه مخلوط شامل زيره، پودرگل سرخ، هل، دارچين و زعفران ازهرکدام به مقدار دلخواه مي باشد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,490,300