خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کله پاچه پلو

مواد لازم
برنج 600 گرم
کله پاچه 1 دست يا 1 عدد زبان 4 عدد پاچه يا کنسرو کله پاچه
آلو بخارا 300 گرم
برگه زرد آلو 150 گرم
سير له شده 10 حبه
کره50 گرم
سوسنمبر 1 قاشق سوپخوري
گلپر 1 قاشق سوپخوري
قره قروت به ميزان لازم
آب کله پاچه 1 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
کله پاچه را پخته و برنج را آبکش مي کنيم.
آلو و برگ زرد آلو را در کمي کره تفت مي دهيم و کنار مي گذاريم.
سير را در کمي کره تفت داده سوسنمبر و گلپر و قره قروت و يک پيمانه آب کله پاچه را اضافه مي کنيم.
برنج را توي قابلمه ريخته و مقداري آب قره قروت روي آن مي ريزيم و نيمي از برنج که تمام شد آلو و برگ زرد آلو را وسط برنج ريخته و بقيه برنج را روي مواد مي ريزيم تا تمام شود و کله پاچه را روي برنج گذاشته و آنرا دم مي کنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,355,975