خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش آلوچه با ماهی

مواد لازم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
شکر 2 قاشق غذاخوري
رب انار 2 قاشق غذاخوري
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
پياز نگيني خرد شده 1 عدد
روغن به ميزان لازم
فيله ماهي 200 گرم
آب به ميزان لازم
آرد به ميزان لازم
فلفل و دارچين و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا آلوچه را در کمي آب خيس کنيد، بعد پياز را با کمي روغن تفت دهيد تا سبک شود.
زردچوبه و رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
بعد آلوچه را اضافه کرده و آب را به اندازه اي اضافه کنيد که روي آلوچه را بگيرد.
سپس حرارت را کم کنيد تا آلوچه ها خوب له شوند و جا بيفتند.
ماهي را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در آردي که با فلفل، زردچوبه، دارچين، پودرسير و نمک مخلوط شده است بغلطانيد و در کمي روغن سرخ کنيد.
در انتها آلوچه ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بيفزاييد.
پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن افتاد، آن را در ظرف کشيده و ماهي سرخ شده را روي آن قرار دهيد.
نکات
در اين غذا به جاي ماهي مي توان از فيله ي مرغ هم استفاده کرد. ترشي و شيريني اين غذا نيز به ذائقه افراد بستگي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,330,657