خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش بامیه با بادمجان

مواد لازم
گوشت 400 گرم
باميه 300 گرم
بادمجان 10 عدد
گوجه ‌فرنگي 5 عدد
پيازداغ دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
آب‌غوره دو قاشق غذاخوري
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد که سر کلاهک باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود.
بادمجان‌ ها را پوست کنده و سرخ مي ‌کنيم.
گوشت را خرد کرده و با پياز داغ کمي تفت مي‌ دهيم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه مي کنيم و با مقداري آب مي ‌گذاريم بپزد.
باميه‌ ها را در تابه مي‌ چينيم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و يک قاشق رب را در آن مي ‌ريزيم و مي ‌گذاريم باميه ‌ها کمي بپزند.
سپس بادمجان‌ ها را روي آن مي ‌چينيم و گوجه ‌فرنگي را از وسط نصف کرده و روي بادمجان‌ ها مي‌ چينيم و مي ‌گذاريم خورش جا بيفتد.
در انتهاي پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه کرده و بعد از يکي دو جوش آن را برمي ‌داريم.
نکات
باميه‌ هايي که براي خورش انتخاب مي‌ کنيد بهتر است ريز باشد.
بعضي ‌ها باميه را هم سرخ مي ‌کنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه مي ‌چينند ولي من باميه را سرخ نمي ‌کنم و فقط کمي زودتر از بادمجان در تابه مي‌ گذارم تا کمي بيشتر بپزد.
اگر باميه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچينيد، بادمجان‌ ها کمي له مي‌ شود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,409,693