خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش پسته

مواد لازم
مغز پسته 500گرم، پودر شده
گوشت گوسفند گردويي 500گرم، نگيني شده
پياز يك عدد، نگيني شده
روغن به ميزان لازم
آبغوره يك‌دوم پيمانه
شكر 2قاشق سوپخوري
نمك‌وفلفل اندكي، به دلخواه
طرز تهیه
مغز پسته را آسياب كرده، با 6پيمانه آب ولرم مخلوط كنيد و هم بزنيد.
مانند خاكشير موقع شستن چندبار از يك ظرف به ظرف ديگر بريزيد پوست‌هاي پسته را كه ته‌نشين مي‌شوند، دور بريزيد.
اگر از پسته‌ي پوست شده و يا خلال پسته استفاده مي‌كنيد، اين كار لازم نيست و خورش سبزتري خواهيد داشت.
پياز را با كمي روغن تفت دهيد و گوشت را در آن سرخ كنيد.
پسته‌ها را به گوشت و پياز اضافه كنيد.
فلفل (اگر فلفل سفيد باشد بهتر است) و آب خورش را اندازه كنيد (شبيه به فسنجان گردو)، وقتي گوشت خورش نيم‌پز شد، نمك خورش را اندازه كنيد و بعد از پختن گوشت آبغوره و شكر را مخلوط كرده و به خورش اضافه كنيد.
بعد از جا افتادن خورش، آن را همراه با چلو سرو كنيد.
خواص
اين دستور، داراي 4620كيلوكالري انرژي، 105گرم كربوهيدرات، 195گرم پروتئين و 380گرم چربي مي‌باشد.
نکات
مي‌توانيد به جاي آبغوره، از آبليمو استفاده كنيد.
شكر خورش را بسته به ذائقه خود، مي‌توانيد اضافه كنيد.
با مرغ يا ماهيچه‌ي گوسفند نيز مي‌توانيد اين خورش را طبخ كنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,334,652