خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش جوجه پریده

مواد لازم
آب غوره ي تازه 1 ليوان
آب 1 ليوان
نمك و زرد چوبه به دلخواه
بادمجان قلمي 2 تا 3 عدد
گوجه فرنگي متوسط 5 تا 6 عدد
روغن يا كره به ميزان لازم
دارچين و فلفل به دلخواه
طرز تهیه
آب غوره، آب، كمي نمك و زرد چوبه را در قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد.
بادمجان ها را با حرارت ملايم سرخ كنيد تا در اين بين قدري هم بپزد.
گوجه فرنگي ها را هم سرخ كنيد و همراه بادمجان ها به قابلمه اضافه كنيد.
چند جوش كه خورد، دارچين و فلفل را به آن بزنيد و به پخت ادامه دهيد تا اينكه خورش به روغن بيفتد.
چون در اين خورش از مرغ يا جوجه استفاده نمي شود.
به خورش جوجه پريده معروف است.
در اين خورش چون از مرغ استفاده نمي شود، مي توان براي سرخ كردن بادمجان و گوجه فرنگي ها از كره استفاده كرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,799,591