خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش قیمه آلو

مواد لازم
گوشت بدون استخوان 500 گرم
لپه150 گرم
روغن مایع 100 گرم
آلو خشک 200 گرم
پیاز100 گرم
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق چایخوری
لیمو عمانی سه عدد
زردچوبه و دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.
وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم.
سپس رب‌ گوجه ‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.
آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم.
به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد.
پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم.
سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت 30 دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,831,871