خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش مسمای بادنجان

مواد لازم
گوشت گوسفند 500گرم با استخوان
بادنجان 8عدد، متوسط
روغن سرخ کردني به ميزان لازم
گوجه فرنگي کوچک 8عدد يا 4عدد متوسط
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
ادويه خورشي يک قاشق مرباخوري
آبغوره 2قاشق غذاخوري
پياز يک عدد متوسط
زردچوبه،نمک،فلفل به ميزان لازم
محلول زعفران يک قاشق چايخوري، در صورت تمايل
طرز تهیه
بادنجان ها را پوست بکنيد به صورتي که کلاهک آن جدا نشود.
دم بادنجان و قسمت کلاهک را که روي بادنجان را مي پوشاند جدا کرده، نمک بزنيد و بعد از نيم ساعت بشوييد و خشک کنيد.
سپس در روغن غوطه ور سرخ کنيد.
پيازها را نگيني خرد کرده و سرخ کنيد.
گوشت ها را که گردويي خرد کرده ايد در پياز سرخ شده تفت دهيد .
يک قاشق چايخوري زردچوبه، فلفل و 5ليوان آب به گوشت سرخ شده اضافه و روي حرارت ملايم به مدت يک تا يک و نيم ساعت بگذاريد تا بپزد .
اگر لازم بود آب گرم اضافه کنيد تا گوشت کاملا بپزد به طوري که بعد از پختن 2ليوان آب داشته باشد.
رب گوجه فرنگي را در آب گوشت حل کرده، نمک، ادويه خورشي، دارچين و محلول زعفران را نيز اضافه کنيد.
بادنجان ها را روي گوشت ها بچينيد و گوجه فرنگي ها،اگر ريز بود درسته و در غير اين صورت دو نيم کنيد و روي بادنجان ها قرار دهيد.
آبغوره را به مواد اضافه و بعد از 15تا20دقيقه در خورش را بگذاريد با حرارت ملايم بگذاريد تا با بپزد اما له نشود .


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,515,720