خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش هویج و پسته
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
هويج500 گرم
روغن مايع به ميزان لازم
سينه مرغ بدون استخوان 500 گرم
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوري
آب غوره 05 ليوان
برنج 600 گرم
روغن حيواني 1 قاشق غذاخوري
خلال پسته به دلخواه
هويج500 گرم
روغن مايع به ميزان لازم
سينه مرغ بدون استخوان 500 گرم
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوري
آب غوره نصف ليوان
برنج 600 گرم
روغن حيواني 1 قاشق غذاخوري
خلال پسته به دلخواه
طرز تهیه
هويج ها را پوست بکنيد و نگيني خرد کنيد و در کمي روغن سرخ کنيد.
سينة مرغ را به اندازة خورشي خرد کنيد و همراه با پياز داغ کمي سرخ کنيد و هويج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنيد.
هويج ها را پوست بکنيد و نگيني خرد کنيد و در کمي روغن سرخ کنيد.
سينه مرغ را به اندازه خورشي خرد کنيد و همراه با پياز داغ کمي سرخ کنيد و هويج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنيد.
بعد از چند جوش خورش آماده است و براي تزيين آن مي توانيد از خلال پسته استفاده کنيد.
برنج را با روغن حيواني دم کرده و با خورش سرو کنيد.
بعد از چند جوش خورش آماده است و براي تزيين آن مي توانيد از خلال پسته استفاده کنيد.
برنج را با روغن حيواني دم کرده و با خورش سرو کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,959,206,934