خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ فلفل

مواد لازم
750 گرم گوجه فرنگی خرد شده
1 قاشق چایخوری شكر
250 گرم هویج خرد شده
3 عدد پیازچه خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد فلفل دلمه ای (خلال شده)
0/5 قاشق چایخوری سس تند
1 عدد پیازخرد شده
3/4 پیمانه رنده شده (پنیر پیتزا )
1 عدد كنسرو نخود
طرز تهیه
1 پیمانه شیر كه با یك قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود.5 پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید (زودپز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید كره را روی شعله ملایم ذوب كرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید.
نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید. بعد شیر، آرد ذرت، ‌نمك، شكر، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن كمی آب اضافه كنید .با پنیر رنده شده آنرا تزئین و به صورت داغ سرو نمایید .
خواص
فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است .


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,392,910