خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش نعناع جعفری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت نیم كیلو
نعناع و جعفری یك كیلو
پیاز بزرگ یك عدد
آب لیمو یا آب غوره دو لیوان
روغن، نمك و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا گوشتهای تكه شده را بپزید و سپس بهآن نعناع جعفری ریزخرده شده را كه قبلا تفتدادهاید اضافه كنید و به همراه پیاز داغ به گوشتاضافه كنید.
آنگاه به آن آب لیمو (آب غوره)،نمك و فلفل و رب گوجه اضافه كنید.
زمانی كهخورشت شما جا افتاد، آن را از روی حرارتبردارید.
خوشمزگی این خورشت به ترشی آناست، از این رو پیشنهاد میشود كه آب غورهخورشت شما را ترشتر و خوشمزهتر میكند.
گفتنی است كه بادمجان سرخ شده هم میتوانیدبه خورشت خود اضافه كنید چرا كه بادمجانها،به خود ترش مزگی میگیرند، از این رو بسیارخوشمزه میشوند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,483,037