خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - آش ترش شاهرود
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
نخود، لوبيا چيتي، برنج، عدس از هر کدام يک پيمانه
سبزي آش 1 کيلو
پياز، سيرداغ، نعنا داغ، به ميزان لازم
رب گوجه 3 قاشق غذاخوري
رب آلو يا آبغوره به ميزان لازم
نمک، فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهیه
حبوبات را خيس مي کنيم بعد همه آنها را مي پزيم.
نخود و لوبياچيتي را با هم مي پزيم و عدس و برنج را هم با هم مي پزيم.
حبوبات بايد خيلي بپزد و له شود تا آش لعابدار شود.
آب را در ظرفي روي حرارت مي گذاريم جوش بيايد وقتي جوش آمد سبزي آش را داخل آن مي ريزيم.
سبزي بايد خيلي ريز خرد شود.
حبوبات را کم کم و قاشق قاشق داخل آب مي ريزيم و هم مي زنيم چون حبوبات خيلي پخته است اگر يکجا اضافه کنيم باز مي شود.
وقتي مواد پخت و حالت لعابدار پيدا کرد رب گوجه فرنگي را با مقداري آب حل مي کنيم و به مواد اضافه مي کنيم.
درآخرپخت، سيرداغ، نعنا داغ، پياز داغ و مقداري نمک و فلفل به آش اضافه مي کنيم.
مقداري از سير داغ، پياز داغ و نعنا داغ را براي تزئين نگه مي داريم.
رب آلو يا آبغوره را زماني که آش در ظرف مي کشيم اضافه مي کنيم.
ولي وقتي آش روي حرارت است اضافه نمي کنيم.
رب آلو را اگر وقتي آش داغ است اضافه کنيم به راحتي در آن حل مي شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,071,714