خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - آش غلور

مواد لازم
بلغور گندم 3 پيمانه
ارد 2 قاشق سوپخوري
سيردرسته 2 الي 3 حبه
گوشت با استخوان 300 گرم
روغن 3 الي 4 قاشق سوپخوري
حبوبات 2 پيمانه
سير داغ 1 قاشق سوپخوري
زعفران، فلفل قرمز، نمک مقداري
طرز تهیه
بلغور گندم را به مدت 5 دقيقه در آب سرد خيس کنيد.
سپس آب بلغور را خالي کرده و آن را به آب در حال جوش اضافه کنيدو هم بزنيد.
آرد سيرهاي درسته، گوشت، روغن و حبوباتي راکه از شب قبل خيس کرده ايد را هم اضافه کنيد.
آش را گاه گاهي هم بزنيد تا ته نگيرد و جا بيفتد.
سپس سير داغ، زعفران و فلفل قرمز رااضافه کنيد.
نکات
فلفل را از ابتدا نيز مي توانيد اضافه کنيد.
استفاده از روغن حيواني بهتر است.
در صورتي که بلغور گندم همراه با آرد باشد، مي توانيد آرد را حذف کنيد.
حبوبات شامل نخود، لوبيا چشم بلبلي، عدس مي باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,187,923