خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - آش کلم قمری

مواد لازم
لپه نصف پيمانه
کلم قمري 2 يا 3 عدد متوسط
روغن 4تا5 قاشق سوپخوري
پياز داغ 1پيمانه
آب گوشت 3تا4 پيمانه
برنج نصف پيمانه
بلغور دوسوم پيمانه
سبزي (تره،جعفري و کروز)خرد کرده نيم کيلوگرم
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
کشک براي تزئين به ميزان لازم
نعنا داغ براي تزئين به ميزان لازم
طرز تهیه
لپه را از قبل بخيسانيد.پوست کلم قمري را بگيريد و ريز خرد نمائيد.
روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و کلم ها را درآن تفت د هيد.
نيمي از پياز داغ و همه ي لپه را به کلم اضافه کنيد وآب گوشت را بيفزائيد و آن را بپزيد.
وقتي لپه نيم پز شد، برنج و بلغور را اضافه نمائيد.
اينک سبزي، زردچوبه،نمک و فلفل را به مواد بيفزائيد و صبر کنيد تا آش بپزد.
اکنون آش را در ظرف مناسبي بکشيد و رويش را با کشک، نعنا و پياز داغ، تزئين کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,330,711