خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ اسفناج

مواد لازم
پياز يك عدد بزرگ، نگيني خرد شده
روغن 2 قاشق غذاخوري
آرد برنج 2 قاشق غذاخوري پر
آب 4 پيمانه
اسفناج 250 گرم، پاك شده
آب غوره يا آب نارنج نصف پيمانه
فلفل و نمك به مقدار لازم
تخم مرغ يك عدد
طرز تهیه
اسفناج را درشت خرد و به سوپ در حال جوش اضافه كرده، اجازه دهيد بعد از جوشيدن، 5 دقيقه بپزد.
آب غوره يا آب نارنج تازه، نمك و فلفل را افزوده و سوپ را از روي حرارت برداريد.
تخم مرغ را در ظرف ديگري خوب زده و به تدريج به سوپ اضافه كنيد، سوپ را هم بزنيد و در ظرف مناسبي ريخته، سرو كنيد.
پياز را در روغن سرخ كنيد تا حدي كه كاملاً نرم شود.
سپس 2 قاشق آرد برنج را به آن اضافه كرده هم بزنيد.
بلافاصله چهار پيمانه آب را افزوده و به هم زدن ادامه دهيد تا آرد برنج در آب حل شده و جوش بيايد.
خواص
اين دستور 45 گرم كربوهيدرات، 15 گرم پروتئين، 35 گرم چربي و 555 كيلوكالري انرژي دارد.
نکات
اين سوپ بايد مزه تند داشته باشد.
در صورتي كه به غذاي تند عادت نداريد مي توانيد مقدار فلفل آن را به دلخواه كم كنيد.
اين سوپ فوري آماده مي شود و درمان سرماخوردگي و ذكام است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,261,435