خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ باقلا زرد با عصاره ی مرغ

مواد لازم
باقلاي زرد خيس خورده 200 گرم
آبليموي تازه 1 عدد
عصاره ي مرغ يک بسته
جعفري و گشنيز 4 قاشق غذاخوري
پياز ريزشده 1 عدد
طرز تهیه
پياز را خرد کرده ايم داخل ظرف با روغن سرخ مي کنيم.
باقلا زرد را که از شب قبل خيس کرده ايم و مقداري نرم شده و عصاره ي مرغ داشتيم آن را داخل آب جوش مي ريزيم.
پياز که مقدراي طلايي شد باقلازرد را اضافه مي کنيم يک تفت کوچک مي دهيم.
بعد عصاره ي مرغ و ليموي تازه را اضافه مي کنيم دربش را مي گذاريم.
جعفري و گشنيز را هم مي توان داخل سوپ ريخت (مقداري ازآنها را داخل سوپ مي ريزيم و مقداري براي تزئين نگه مي داريم) هم براي تزئين استفاده کرد.
باقلا بايد اينقدر بپزد که لعاب بيندازد وقتي در ظرف را گذاشتيم منتظر مي شويم تا جوش بيايد.
وقتي جوش آمد با حرارت کم مي گذاريم به مدت نيم ساعت تا 45 دقيقه باقلا قشنگ لعاب بدهد آخر سر آبليمو هم اضافه مي کنيم.
سوپهاي آماده 8 نوع هستند اينها را داخل سه و نيم ليوان آب سرد مخلوط مي کنيم بعد که مخلوط شد داخل ظرف روي حرارت مي گذاريم.
بعد از جوش آمدن به مدت 15دقيقه آماده مي شود.
داخل اين سوپها مي توان به صورت سليقه اي سبزيجات معطر، هويج، قارچ اضافه کرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,147,551