خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ ترخینه

مواد لازم
ترخينه 2گلوله
آب مرغ 2ليوان
لپه و عدس 0/5پيمانه
اسفناج خرد شده 3قاشق غذا خوري
پياز درشت 1عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا ترخينه را به مدت يک ساعت بخيسانيد.
لپه و عدس را جداگانه بپزيد و بعد ترخينه و آب گوشت و پياز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنيد و روي حرارت کم بگذاريد تا پخته شود.
در آخر اسفناج را اضافه کنيد و بعد از پخته شدن سوپ آماده مي شود. (اگر مي خواهيد سوپ شما خوشمزه تر باشد مي توانيد به آن گوشت مرغ ريز شده اضافه کنيد.)


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,334,700