خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ زرشک

مواد لازم
سينه ي مرغ سيصد گرم
جعفري خرد شده صد و پنجاه گرم
قارچ خرد شده صد گرم
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپ خوري
آرد گندم دو قاشق سوپ خوري
آبليمو سه قاشق سوپ خوري
زرشک دويست گرم
پياز يک عدد
هويج صد گرم
سيب زميني هشتاد گرم
روغن مايع نصف پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
پياز را نگيني خرد کرده و با روغن سرخ کنيد.
مرغ را ريز خرد کنيد. داخل تابه بريزيد و تفت دهيد.
سپس آرد را همراه با مواد سرخ کنيد و به آن آب مرغ يا گوشت اضافه کنيد.
هويج و سيب زميني را نگيني خرد کرده و به مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم به مدت دو ساعت بپزد.
بعد قارچ، نيمي از زرشک، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را داخل سوپ بريزيد و وقتي سوپ جا افتاد.
آبليمو و جعفري را اضافه کرده و با بقيه زرشک سوپ را تزيين کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,421,294