خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سوپ کاری عدس
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
پياز متوسط يك عدد
كره 25 گرم
سير 2 قاشق سوپخوري ي، رنده شده
زنجبيل تازه 2 قاشق سوپخوري، رنده شده
پودر كاري يك قاشق سوپخوري
فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
آب سبزيجات 4 پيمانه
عدس قرمز يك دوم پيمانه
آب ليموترش درشت يك عدد
خامه يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر نارگيل يك دوم پيمانه (در صورت تمايل)
بادام زميني نيم كوب يك چهارم پيمانه (در صورت تمايل)
پيازچه 2 قاشق غذاخوري، ورقه ورقه (در صورت تمايل )
نعناع 2 قاشق غذاخوري، ساطوري (در صورت تمايل)
طرز تهیه
پياز را 5 دقيقه در كره روي حرارت ملايم تفت دهيد.
سير، زنجبيل، پودر كاري و فلفل قرمز را اضافه كرده و روي حرارت متوسط يك دقيقه تفت دهيد.
آب سبزيجات، عدس و آب ليموترش را اضافه كرده و به جوش آوريد.
قابلمه را با در باز 20 تا 25 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد تا عدس نرم شود.
آن را از روي حرارت برداشته و خامه را به سوپ اضافه كنيد.
نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و در صورت تمايل با پودر نارگيل، بادام زميني، پيازچه و نعناع تزيين كنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,328,015