خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سوپ کدو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
کدو قلمي 2 عدد
هويج 2 عدد
سيب زميني 1 عدد
تره فرنگي 1 شاخه
فلفل دلمه اي 1 عدد
کره1 قاشق غذا خوري
آب مرغ 2 ليتر
آرد ذرت 1قاشق غذا خوري
آب ليمو ترش 2 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
کدو را خوب شسته و با پوست خرد کنيد.
تره فرنگي را حلقه اي برش داده و در آب يک ساعت خيس نموده و سپس بشوييد تا کاملاً تميز شود.
هويج را شسته، پوست بگيريد و تکه تکه نماييد.
سيب زميني را نيز پوست کنده و تکه تکه خرد نماييد.
فلفل دلمه اي را برش داده و تمام سبزيجات را با کره تفت دهيد.
سپس آب مرغ را اضافه نموده و بگذاريد 30 دقيقه بجوشد، سپس آرد ذرت را در کمي آب سرد حل نموده و سوپ را اضافه نماييد و 10 دقيقه ديگر بگذاريد بجوشد و سوپ جا بيفتد.
آب ليمو، نمک و فلفل سوپ را اضافه نماييد و سپس سوپ را در ظرف بريزيد و سرو نماييد.
نکات
اين سوپ حاوي سبزيجات مختلف است لذا داراي فيبر و انواع ويتامين ها مي باشد و چون ويتامين ها به حرارت حساس هستند. بنابراين آنها را به مدت طولاني حرارت ندهيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,004,441