خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پیاز ترشی

مواد لازم
پیاز ۲۰۰۰ گرم
نعناع ۱۰۰۰ گرم
سیر ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
طرز تهیه
نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم.
بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم.
سپس شیشه مناسبی را انتخاب می‌نمائیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم.
بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ریزیم به‌طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,192,032