خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی آلبالو

مواد لازم
آلبالوي رسيده وسالم 2کيلو گرم
شکر200گرم
سرکه قرمز1ليتر
آب12 استکان
دانه فلفل سفيد و سياه20عدد
برگ بو5 برگ
نمک1قاشق غذاخوري
طرز تهیه
دم آلبالو را جدا کرده،آن را شسته و روي پارچه خشک کنيد،دانه هاي آلبالو را داخل ظرف شيشه اي بريزيد.
در ظرف ديگري به ترتيب شکر کارامل شده،آب،سرکه،نمک،دانه فلفل و برگ بو را با هم به مدت 5 دقيقه بجوشانيد.
سپس مايع به دست آمده را داغ داغ روي آلبالو ريخته و بگذاريد تا به مدت 20 روز در مکان خشک و خنک بماند.
نکات
روش کارامل کردن شکر: را داخل ظرف لعابي ريخته با شعله خيلي کم حرارت دهيد،تا به تدريج ذوب شود و رنگ آن به طلايي بگرايد.توجه داشته باشيد شعله زياد شکر را مي سوزاند و طعم آن را تلخ مي کند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,248,788