خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی انبه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سرکه نيم ليتر
نمک قدري
آب ليموترش نيم ليتر
انبه 500 گرم
رب گوجه فرنگي 250 گرم
زعفران نصف قاشق مرباخوري
هل نصف قاشق مرباخوري
دارچين نصف قاشق مرباخوري
خاک قند نصف قاشق مرباخوري
انبه500گرم
آب ليمويک دوم پيمانه
سرکه1پيمانه
روغن مايعيک دوم پيمانه
پودر فلفل قرمز1قاشق چايخوري
نمک1قاشق چايخوري
زردچوبه1قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 100گرم
سير له شده 5تا6حبه
گلپر1قاشق سوپخوري
پودر زيره سبز1قاشق سوپخوري
پودر تخم گشنيز1قاشق سوپخوري
سياه دانه1قاشق سوپخوري
فلفل قرمز1قاشق سوپخوري
طرز تهیه
چون معمولا انبه خشک در دسترس ميباشد لذا قبلا براي آماده کردن انبه خشک به طريق ذيل عمل ميکنيم.
انبه را يک شب در آب ليمو حل ميکنيم و با رب گوجه فرنگي مخلوط مينماييم و زعفران ساييده و دارچين و هل کوبيده و خاک قند را اضافه ميکنيم.
انبه را پس از شستن، خرد کنيد و زردچوبه را به آن اضافه کنيد.
اين مخلوط را 8 تا 12 ساعت در سبد بگذاريد تا آب آن کاملاً خارج شود.
در طول اين چند ساعت، 2 تا 3 بار تکه هاي انبه را زيرو رو کنيد تا مطمئن شويد که ديگر آب ندارد.
مقدار خاک قند و ساير ادويه جات بستگي به ذايقه ما دارد و به اندازهاي که دوست داريم، ميتوانيم کم يا زياد کنيم.
بعد سرکه را ميريزيم و به هم ميزنيم تا تمام مواد مخلوط شده و ترشي کاملا جا بيفتد.
اين ترشي بايد کاملا غليظ و تقريبا سفت باشد.
سپس تکه هاي انبه را داخل قابلمه اي بريزيد و سير له شده، آب ليمو، سرکه، روغن مايع، رب گوجه فرنگي، ادويه ها شامل گلپر،پودر زيره سبز، پودر تخم گشنيز، سياه دانه، نمک و فلفل قرمز را با آنها مخلوط کنيد.
قابلمه را 10 تا 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد و کمي غليظ و سفت شود.
سپس ترشي را در شيشه مناسبي بريزيد و دو هفته دردماي محيط نگه داريد.
پس از دو هفته، ترشي آماده استفاده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,550,317