خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی با رب انار
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
بادنجان كباب شده 1 عدد
هويج متوسط 2 عدد
گل كلم 300 گرم
سيب ترشي 200 گرم
فلفل سبز تند 1 عدد
كرفس 1 ساقه
گردوي چرخ شده100 گرم
جوز هندي 1 قاشق چايخوري
نمك 1 قاشق چايخوري
رب انار ترش 1 تا يك و نيم پيمانه
طرز تهیه
بادنجان ها را پوست گرفته و با چاقو ريز خرد كنيد.
هويج، گل كلم، سيب ترش، فلفل سبز تند و كرفس را در خردكن ريخته و كاملا ريز خرد كنيد.
درون كاسه اي سبزيجات، بادنجان، گردو، جوز هندي و نمك را با هم مخلوط كرده، سپس رب انار را اضافه كرده و همه ي مواد را با هم مخلوط كنيد.
سپس در شيشه ي در بسته ريخته و بعد از 10 روز ميل كنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,549,982