خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی باقالی

مواد لازم
باقالي با پوست دوم نيم کيلو
ترخونچند شاخه
فلفل سبز قلمي چند عدد
گلپر نکوبيده يک قاشق غذاخوري
نمک کمي
سرکه سفيديک ليوان
آب يک ليوان
طرز تهیه
ابتدا دانه هاي باقالي را خوب بشوييد و آنها را با خلال دندان سوراخ کنيد.
آب و سرکه را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.
سپس دانه هاي باقالي را افزوده و صبر کنيد تا چند جوش بزند ؛آنگاه تمام مواد را در ظرف تميزي بريزيد و در ظرف را ببنديد.
نکات
بعد ترشي را در جاي خنک قرار دهيد تا جا بيفتد.نوش جان!
نکته درصورت تمايل مي توانيد براي خوش عطرتر شدن ترشي از مقداري گل محمدي نيز استفاده کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,506,697