خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی خرما

مواد لازم
خرما يک کيلوگرم
نمک مقداري
سماق 500 گرم
آب تمبر هندي 500 گرم
آب ليموترش 1 فنجان
سير 2 عدد
ادويه 4 قاشق مرباخوري
دارچين 2 قاشق مرباخوري
فلفل 2 قاشق مرباخوري
طرز تهیه
سماق را دو سه ليوان آب خيس مي‌کنيم و مي‌گذاريم رسوب کند و آب آن ترش شود.
تمبر هندي را نيز در يکي دو ليوان آب خيس مي‌کنيم(حدود 24 ساعت بايد بماند) تا آب تمبر نيز ترش شود.
آب سماق و آب تمبر را صاف مي‌کنيم و با آب ليمو مخلوط کرده و چند جوش مي‌دهيم.
بعد خرما را از چرخ رد مي‌کنيم و با آب سماق و تمبر و آب ليموي جوشيده مخلوط مي‌کنيم.
براي اينکه خرما کاملا حل شود ممکن است اين مخلوط را يکي دو جوش بدهيم.
بعد با ادويه مخلوط مي‌سازيم و درصورتي که بخواهيم سير مصرف کنيم سير را با کمي‌آب ليمو چند جوش مي‌دهيم، بعد خوب مي‌کوبيم و با ترشي مخلوط مي‌نماييم.
نکته: اين ترشي بدون سرکه تهيه مي‌شود و بسيار مطلوب مي‌باشد و براي اشخاصي که نسبت به سرکه حساسيت دارند بيشتر قابل استفاده است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,516,416