خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی زرد آلو

مواد لازم
زرد آلونيم كيلو
نمك كمي
فلفل سفيد نكوبيده 3 عدد
هل 2 عدد
آب پرتقال ياسركه ي خرماي زرد3 چهارم پيمانه
سركه ي سفيد 2پيمانه
مرباي بهار نارنج يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه
زرد آلو را شسته و خشك كنيد.
اگر خواستيد ترشي را بدون پوست تهيه كنيد، زردآلوها را درون آبجوش به مدت 2 تا 3 دقيقه قرار داده، سپس پوست آن ها را بگيريد.
زردآلوها را به همراه نمك، فلفل و هل در ظرف تميزي بريزيد.
آب پرتقال يا سركه ي خرماي زرد را به همراه سركه ي سفيد و مرباي بهار نارنج مخلوط كنيد. سپس روي حرارت قرار دهيد تا كمي بجوشد.
پس از سرد شدن آن را روي زردآلوها ريخته، ظرف را در جاي خنك قرار دهيد و بعد از 15 روز مي توانيد استفاده كنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,844,157