خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی سبزیجات با رب انار

مواد لازم
سيب زميني ترشي200گرم
فلفل رنگي3 عدد از رنگهاي مختلف
بادمجان کبابي شده2 عدد
گل کلم 200 گرم
هويج فرنگي 3 عدد
کرفس دوشاخه
رب انار ترشدو و نيم پيمانه
تخم گشنيز به ميزان لازم
فلفل سبز تند3 عدد
گردوي خرد شده200 گرم
جوز هندييک قاشق چايخوري
نمک2 قاشق چايخوري
طرز تهیه
همه مواد ترشي به غير ازبادمجان کبابي خرد شده را داخل دستگاه مخلوط کن و خرد کن مي ريزيم يعني سيب زميني ترشي،هويج،کرفس و گل کلم و فلفل را کم کم داخل دستگاه کاملاً خرد مي کنيم تا خوب با هم مخلوط شوند.
در آخر نصف گردو را هم داخل مخلوط کن مي ريزيم.
رب انار اگر غليظ باشد با آب جوشيده سرد شده آن را رقيق تر مي کنيم.
تمام مواد ترشي را بايد بعد از شستن روي پارچه پهن کنيم تا خشک شود و هيچ گونه آبي نداشته باشد چون اگر آب داشته باشند باعث مي شود ترشي کپک بزند.
مواد را از مخلوط کن جدا مي کنيم و بادمجان کبابي شده که به صورت نگيني خرد شده و پوستش هم گرفته شده به مواد اضافه مي کنيم.
تخم گشنيز را پاک کرده ومي شوييم و ريگ شور کردن تخم گشنيز آن را داخل ظرفي مي ريزيم بعد روي آن آب مي ريزيم و از ظرفي به ظرف ديگر برمي گردانيم تا ريگ هاي داخل آن ته ظرف بماند.
تخم گشنيز،جوز هندي،نمک،فلفل اضافه مي کنيم.
رب انار را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
ترشي ها را بهتر است در ظرف شيشه اي که در محکم دارد نگه مي داريم.
اين ترشي بعد از 20 روز در يخچال ماندن مي رسد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,796,703