خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی شلغم
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
شلغم1 کيلو
سرکه سفيدمقداري
نمک3 قاشق غذا خوري
غوره 500 گرم
زنجبيل تازه 1 بوته
فلفل قرمزچند عدد
آب غوره نيم کيلو
آب جوشيده سرد شده مقداري
طرز تهیه
ابتدا شلغم ها با پوست کاملاً شسته و کنار مي گذاريم به مدلهاي مختلف قالب زده و مقداري نمک به آنها مي زنيم.
بعد از اينکه 2 ساعت ماند آب جوشيده سرد شده را روي آن ريخته بعد شلغم ها را خشک کرده درون ظرف مورد نظر می ریزیم.
بعد غوره، زنجبيل، فلفل قرمز ونمک مي ريزيم بعد مي توانيد هم از آب غوره استفاده کنيد و هم از سرکه سفيد.
اين ترشي بعد از 15 روز کامل رسيده مي شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,141,420