خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی شور فلفل دلمهای
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
فلفل دلمهاي قرمز 13 عدد(2 کيلوگرم)
سرکه سفيد يک ليتر(4 پيمانه)
دانه فلفل سياه يک قاشق سوپخوري
ساقه جعفري شش تا هفت
آويشن سه ساقه
برگ بو دو عدد و نمک يک قاشق سوپخوري.
طرز تهیه
فلفل دلمهايها را شسته و خشک کنيد.
آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنيد و دانههاي فلفل را خارج کنيد.
فلفلها را به صورتي که پوستشان به طرف بالا باشد در يک سيني بچينيد و چند دقيقه در گريل قرار دهيد تا پوستشان ترک بخورد.
از گريل خارج کنيد و چند دقيقه بگذاريد تا کميسرد شوند، سپس پوست فلفل را جدا کنيد.
فلفلها را در شيشههاي گرم که استريل شدهاند، بريزيد.
سرکه، فلفل، سبزيجات و نمک را در ظرفي ريخته روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد.
آن را پنج دقيقه بدون درپوش بجوشانيد و سپس همان طور داغ در شيشهها روي فلفل بريزيد تا سطح روي فلفل را بپوشاند.
پس از سرد شدن ترشي، در ظرفها را محکم ببنديد.
اين ترشي را در جاي خنک و خشک به مدت 6 ماه ميتوانيد نگه داريد .
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,312,497