خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی فوری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
بادمجان قلمي8 عدد
گوجه فرنگي 3 عدد متوسط
فلفل سبز دلمهاي 2 عدد متوسط
هويج 2 عدد متوسط
سير 1 بوته
ترخان خشك 2 قاشق غذاخوري
شويد خشك 1 قاشق غذاخوري
سركه سيب به مقدار لازم
گلپر يا سياه دانه در صورت تمايل
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
پوست بادمجانها را بگيريد و آنها را حلقه حلقه كرده، در قابلمه لعابي ريخته روي آن سركه سيب بريزيد به حدي كه روي بادمجانها را بگيرد.
سپس آن را روي حرارت قرار دهيد تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد.
پس از آن كه بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له كنيد.
گوجه فرنگيها را شسته، كاملا خشك كنيد و آنها را ريز خرد نماييد.
فلفلهاي دلمهاي را بشوييد و با دقت آنها را خشك كنيد و به صورت نگيني يا خلال خرد نماييد.
پوست سيرها را بگيريد و آنها را از رنده درشت رد كنيد.
پوست هويجها را بگيريد و آنها را از رنده درشت رد كنيد.
هويج، گوجه فرنگي، فلفل سبز دلمهاي، سير، ترخان و شويد را به بادمجان اضافه كنيد.
به آن كمينمك و زردچوبه بزنيد و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.
سپس سركه سيب را روي مواد بريزيد تا حدي كه روي مواد را كاملا بگيرد و آنها را در شيشههاي دردار بريزيد (براي آن كه ترشي كپك نزند بايد سركه خالص باشد.
اگر از خالص بودن سركه اطمينان نداريد، بهتر است بگذاريد سركه چند جوش بزند، پس از آن كه سرد شد آن را به مواد اضافه كنيد).
در صورت تمايل مقداري گلپر يا سياه دانه به ترشي اضافه كنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,219,041