خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی لیته پوست بادمجان

مواد لازم
پوست بادمجان1کيلو
غوره بدون هسته250گرم
آبغوره 2 ليوان
فلفل سبز تند (پودر فلفل قرمز)به ميزان لازم
سير 200-150گرم
نمک 15قاشق غذاخوري
آببه ميزان لازم
طرز تهیه
آب را روي حرارت مي گذاريم وقتي جوش آمد نمک اضافه مي کنيم
بعد پوست بادمجانها را اضافه مي کنيم به مدت 15 دقيقه مي گذاريم بجوشد تا تلخي و رنگ تيره پوست بادمجان ها گرفته شود.
بعد از 15 دقيقه داخل آبکش مي ريزيم مي گذاريم سرد شود.
نيازي نيست روي پارچه بريزيم چون جوشيده و کپک نمي زند.
غوره ها را که در ايران به غوره عسگري معروف است براي استفاده در ترشي با غذا ابتدا با خوشه شسته و روي پارچه خشک مي کنيم.
بعد دانه هاي آن را جدا مي کنيم و دوباره روي پارچه خشک مي کنيم.
نشانه خشک شدن و قابل استفاده بودن آنها اين است که دانه ها وقتي خشک مي شوند به هم مي چسبند.
غوره را داخل مخلوط کن يا خرد کن مي ريزيم پوست بادمجان و سير و فلفل هم اضافه مي کنيم و آبغوره را هم داخل مخلوط کن مي ريزيم.
اگر آبغوره اضافه نکنيم چون مواد سفت هستند مخلوط نمي شوند.
بعد از اينکه مواد را خوب مخلوط کرديم دوباره داخل قابلمه مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم.
مي توان به جاي غوره از سرکه هم استفاده کرد اما غوره بهتر و سالم تر است.
آبغوره را هميشه داخل ظرف شيشه اي بريزيد داخل ظرف پلاستيکي نريزيد و به هيچ وجه ترشي يا آبغوره را جلوي آفتاب نگذاريد وبيشتر از 6 ماه هم نگه نداريد آب غوره را که گرفتيد و صاف کرديد 10 دقيقه بجوشانيد تا کپک نزند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,154,345