خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی کُنار
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
کُنار نيم کيلو
رب انار2قاشق سوپخوري
سرکه به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
پودر ترشي به ميزان لازم
طرز تهیه
کنار را بشوييد و خوب خشک کنيد.
سپس سرکه را بجوشانيد و بگذاريد خنک شود.
وقتي سرکه کمي خنک شد، رب انار، نمک و ادويه ترشي را به آن بيفزاييد.
کنارها را در شيشه بريزيد و سپس مخلوط سرکه و رب انار را روي کنارها بريزيد.
در شيشه را محکم ببنديد. تقريباً بعد از 10 روز، ترشي آماده است.
در نظر داشته باشيد که اين ترشي را بايد در يخچال نگهداري کرد.
خواص
«کنار»نام ميوه درخت «سدر» است که در فصل بهار و در منطقه جنوب کشور مي رويد. اين ميوه داراي طبيعت سرد و بسيار لذيذ است. طعم کنار شبيه طعم ازگيل است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,245,174