خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سالاد الویه

مواد لازم
یك عدد سینه مرغ متوسط
750گرم سیب زمینی
200گرم خیار شور
یك قوطی نخود سبز
4عدد تخم مرغ آب پزشده سفت
2عدد هویج آب پز
یك عدد پیاز متوسط
نصف فنجان خامه
2فنجان سس مایونز
4 قاشق سوپخوری سركه یا آبلیمو
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
به قدردلخواه نمك و فلفل
طرز تهیه
سینه مرغ را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد می كنیم.
بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می كنیم.
سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده، جعفری،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می كنیم.
خواص
این غذا به علت دارا بودن مرغ و تخم مرغ از لحاظ پروتئینی غنی است و برای رشد كودكان مناسب است. همچنین به علت اینكه حاوی سبزیجات مختلفی است از لحاظ تأمین ویتامین ها مفید است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,784,968