خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی فلفل

مواد لازم
فلفل سبز تند ۵۰۰ کرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه
طرز تهیه
سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشانیم.
آب جوشیده را می گذاریم سرد شود فلفل ها را هم می شوییم و سه روز در این آب نمک می گزاریم بماند.
بعد از سه روز فلفل ها را آبکش می کنیم تا آب آنها گرفته شود سیر را حبه حبه پاک می کنیم.
نعناع و ترخون را هم پاک می کنیم و می شوییم و می گذاریم حتما آب آنها برود و خیس نباشد. ظرف مناسب شیشه ای را در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در آن می گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمان درش پر شود.
بعد شیشه را با سرکه پر می کنیم یک روز درش را باز می گذاریم و بعد از یک روز درش را محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,393,410