خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی گلپر

مواد لازم
سرکه ۰.۵ لیتر
نمک قدری
سبزی ۵۰۰ گرم
گلپر ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۰۰ گرم
موسیر ۱۰۰ گرم
ریحان ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه‌های ترد و تازه گلپر استفاده کرد.
ساقه‌های گلپر را خرد می‌کنیم و روی آن را مقداری نمک می‌پاشیم و یک شب می‌گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد.
بعد آب آن را خالی می‌کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف می‌ریزیم.
سپس گلپر آماده شده را در شیشه می‌ریزیم و شیشه را با سرکه پر می‌کنیم.
ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم.
در صورتی‌که گلپر کمی تلخ باشد آن را با مقداری سرکه کمی می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می‌کنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,734,568